Εταιρικό Προφίλ

Προφίλ Εταιρείας

Η εταιρεία ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 2006 με στόχο να εξελιχθεί ως πρωτοπόρος στην παροχή προϊόντων και υπηρεσιών στην Ελληνική αγορά ιατροτεχνολογικών προϊόντων.

Επικεντρώνουμε το ενδιαφέρον μας σε καινοτόμες ιατρικές λύσεις, οι οποίες παρέχουν στους ιατρούς και τους ασθενείς επαγγελματική ακρίβεια η οποία συνδυάζεται με το πιο συμφέρον κόστος.

Η εταιρεία συνεργάζεται με διακεκριμένους Ευρωπαϊκούς και Αμερικάνικους οίκους που δραστηριοποιούνται στο χώρο των ιατρικών προϊόντων παρέχοντας στην ελληνική και κυπριακή αγορά υψηλής ποιότητας προϊόντα. Η Novel Medical A.E. είναι αποκλειστική αντιπρόσωπος της Symmetry Surgical σε Ελλάδα, Κύπρο και στην Ανατολική Ευρώπη.

  • Να εντοπίζουμε τις ανάγκες των ιατρών, παρέχοντάς τους λύσεις για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των προβλημάτων υγείας των ασθενών τους.
  • Να συλλέγουμε και να χρησιμοποιούμε ουσιαστικές πληροφορίες, προκειμένου να παρέχουμε συμφέρουσες, αξιόλογες και ρεαλιστικές λύσεις.
  • Η δυναμική διαχείριση, με καθαρό όραμα και αναγνωρισμένη εξειδίκευση στην αγορά των ιατροτεχνολογικών προϊόντων.
  • Η διατήρηση μίας δυναμικής ομάδας εξειδικευμένων και ικανών επαγγελματιών.
  • Η ανάπτυξη στενών και μακροχρόνιων σχέσεων με τους πελάτες μας, μέσα από την διαρκή εκπαίδευση και την επιστημονική υποστήριξη.
  • Επενδύσεις σε μία ευρεία σειρά ιατροτεχνολογικών προϊόντων.
  • Ο συνεχής εμπλουτισμός της ποικιλίας των προϊόντων μας, προκειμένου να εξυπηρετούμε και να καλύπτουμε όλες τις ειδικότητες.

 

 

 

Η εταιρεία , εδρεύουν στα Βριλήσσια Αττικής, και απασχολεί περίπου 18 άτομα προσωπικό, από τα οποία 10 απασχολούνται στις πωλήσεις, και τα υπόλοιπα 8 απασχολούνται στην διοίκηση και στο λογιστήριο.

Η επιλογή του προσωπικού της εταιρείας, γίνεται με αυστηρά κριτήρια. Επιδιώκουμε να επιλέγουμε πάντα, ανθρώπους με εμπειρία, με τυπικά & ειδικά προσόντα που να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της κάθε θέσης.

Επιπλέον, η εταιρεία παρέχει στο προσωπικό της συνεχιζόμενη εκπαίδευση και κατάρτιση, διατηρώντας πάντα υψηλές προδιαγραφές. Η εκπαίδευση πραγματοποιείται από έμπειρο προσωπικό της εταιρείας, από επιλεγμένους εξωτερικούς συνεργάτες ή απευθείας από τους αρμόδιους των οίκων κατασκευής των ιατροτεχνολογικών προϊόντων που διακινούμε. Τέλος, το πλέον εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι κατάλληλο προκειμένου να παρέχει στους πελάτες μας, υψηλό επίπεδο σύγχρονης τεχνικής και «μετά την πώληση» υποστήριξης.

 

 

 

Novel Medical SA
Κρηνης 13
Ν. Ιωνία 14235
Ν. Αττικής

Τηλ.: +30 210 6813329,
Φαξ: +30 216 6813326
Email: sl@novelmedical.gr
Ιστοσελίδα: www.novelmedical.gr